Klikkaa Näsin Uistelu 2016 kilpailutietoihin tästä

Näsin Uistajat ry

Näsin Uistajat on tamperelainen vetouistelun erikoisseura. Perinteikäs seura on perustettu jo suomalaisen vetouistelun nousukauden alla, vuonna 1987.

Seuran vuosittainen päätapahtuma on vuodesta 1988 saakka järjestetty Näsin Uistelu, joka on Vetouistelun Häme-cupin osakilpailu.

Jäsenilleen Näsin Uistajat järjestää kalastusretkiä sekä koulutus- ja valistustapahtumia. Lisäksi seuralla on Näsijärvellä oma tukikohtasaari, jossa järjestetään omia tapahtumia, mm. seuran mestaruusuistelukilpailu.

Seuran jäsenet toimivat ja ovat toimineet aktiivisesti myös muissa kalastukseen liittyvissä luottamustehtävissä esim. Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön Hämeen piirissä, Näsijärven kalastusalueella, osakaskunnissa, Suomen Uistelutoimikunnassa ja Vetouistelun Häme-cup -toimikunnassa. 

Vielä edellisten lisäksi Näsin Uistajat toimii aktiivisesti kotivesistönsä Näsijärven virkistyskäyttöedellytysten parantamiseksi. Seuralla on menossa ja suunnitteilla projekteja, joilla tähtäämme järven virkistysarvon nostamiseen tasapuolisesti kaikille kalastajaryhmille. Toimimme tässä tiiviissä yhteistyössä mm. Tampereen kaupungin, Näsijärven kalastusalueen ja osakaskuntien kanssa. Seura onkin luotettavan ja asiantuntevan yhteistyökumppanin maineessa.

Näin laadukkaan seura- ja kilpailutoiminnan ylläpitäminen ei onnistu ilman hyviä yhteistyökumppaneita. Siksi pidämmekin yhteistyökumppaneitamme arvossa ja pyrimme jatkuvasti parantamaan heidän näkyvyyttään kilpailukartassamme, Vetouistelun Häme-cupin vuosijulkaisussa, Näsin Uistelun kilpailukeskuksessa, seuran uutisblogissa sekä näillä webbisivuilla.