Kalaruokakurssi 2009
22.4.2009 Pirkanmaan ammattikorkeakoulun opiskelijat järjestivät Näsin Uistajien tilauksesta kurssin, jossa opeteltiin käytännössä erilaisten ruokien valmistusta kotimaisesta kalasta. Järjestäjä oli hankkinut Koulukadun opetuskeittiöön erinomaiset raaka-aineet, joista loihdittiin 15 osallistujan voimin seuraavat ruokalajit
- Kuhapannu
- Haukea itämaisittain
- Kahdenlaisia lohiwrappeja
- Limemarinoitua graavilohta
- Jälkiruuaksi mangorahkaa
Lopuksi kaikki valmistetut ruokalajit katettiin kauniisti seisovaan pöytään ja nautittiin hyvässä seurassa. Näsin Uistajat kiittää henkilökuntaa ja opiskelijoita loistavasti järjestetystä kurssista. Lisäksi erityiskiitos Syöjättärille osallistumisesta ja reippaasta asenteesta.
Reseptit PDF