Merimarina Oy yhteistyöhön Näsin Uistajien kanssa

Merimarina Oy yhteistyöhön Näsin Uistajien kanssa

17.1.2003 Näsin Uistajat ry solmi 14.1.2003 yhteistyösopimuksen veneitä ja venetarvikkeita markkinoivan Merimarina Oy:n kanssa. Sopimuksen kautta Merimarinasta tuli Näsin Uistelu -vetouistelukilpailun pääsponsori.

Merimarina Oy on ollut merkittävä toimija pirkanmaalaisen venekaupan alueella jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Merimarina Oy:n nykyinen toimitusjohtaja, Saija Meriläinen, otti yhtiön ohjat isältään, Rauno Uloselta, vuonna 1992 jatkaen vene- ja venetarvikekauppaa Poijukadulla Näsijärven Naistenlahdessa. Rauno Ulosen yhdessä vaimonsa Kirstin kanssa voi toki tavata edelleen päivittäin Merimarinasta.

Merimarina tuo maahan ja edustaa norjalaisia Marex-veneitä. Tämän lisäksi jälleenmyyntivalikoimaan kuuluvat muun muassa Honda-perämoottorit. Merimarina Oy on palkittu vuoden Honda-kauppiaana jo neljänä vuonna peräkkäin 1999-2002. Aikojen saatossa Merimarinalla on ollut valikoimissaan myös omavalmistevene Näsimarina HT. Merimarina Oy on lämminhenkinen perheyritys, jossa saa varmasti hyvää ja yksilöllistä palvelua todellisilta vesilläliikkujien asiantuntijoilta.

Osoite: Merimarina Oy, Poijukatu 5, 33180 TAMPERE, Suomi/Finland, Puh. (03) 261 1980, merimarina@vip.fi