Tutustu yhteistökumppanimme tarjouksiin tästä Maritim tarjoukset

Merimarina Oy yhteistyöhön Näsin Uistajien kanssa

Merimarina Oy yhteistyöhön Näsin Uistajien kanssa

17.1.2003 Näsin Uistajat ry solmi 14.1.2003 yhteistyösopimuksen veneitä ja venetarvikkeita markkinoivan Merimarina Oy:n kanssa. Sopimuksen kautta Merimarinasta tuli Näsin Uistelu -vetouistelukilpailun pääsponsori.

Merimarina Oy on ollut merkittävä toimija pirkanmaalaisen venekaupan alueella jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Merimarina Oy:n nykyinen toimitusjohtaja, Saija Meriläinen, otti yhtiön ohjat isältään, Rauno Uloselta, vuonna 1992 jatkaen vene- ja venetarvikekauppaa Poijukadulla Näsijärven Naistenlahdessa. Rauno Ulosen yhdessä vaimonsa Kirstin kanssa voi toki tavata edelleen päivittäin Merimarinasta.

Merimarina tuo maahan ja edustaa norjalaisia Marex-veneitä. Tämän lisäksi jälleenmyyntivalikoimaan kuuluvat muun muassa Honda-perämoottorit. Merimarina Oy on palkittu vuoden Honda-kauppiaana jo neljänä vuonna peräkkäin 1999-2002. Aikojen saatossa Merimarinalla on ollut valikoimissaan myös omavalmistevene Näsimarina HT. Merimarina Oy on lämminhenkinen perheyritys, jossa saa varmasti hyvää ja yksilöllistä palvelua todellisilta vesilläliikkujien asiantuntijoilta.

Osoite: Merimarina Oy, Poijukatu 5, 33180 TAMPERE, Suomi/Finland, Puh. (03) 261 1980, merimarina@vip.fi